Annons

Annons

VIDEO: Christina Aguilera är sexigare än någonsin
Annons


Christina Aguilera i en minst sagt utmanande outfit.

Christina Aguilera i en minst sagt utmanande outfit.

Världsartisten Christina Aguilera, aktuell med den kommande skivan ”Bionic” (9 juni), känner sig sexigare efter att ha fått barn.

– Jag är mer självsäker och bekväm i min egen kropp. Jag tror att jag blivit en ännu mer sexuell Christina, sa hon i en intervju på ”Q100 Bert Show” i Atlanta enligt Usmagazine.

– Det är en del av förändringen med att få barn, att se sin kropp göra saker som man aldrig trodde var möjliga. När man får barn går man igenom en period där man känner att ens kropp inte är ens egen. Den är till för ditt barn och det är allt. När man väl kommer bort från det får man på ett sätt sin kropp tillbaka… Jag mår bättre än någonsin. Det är en fantastisk känsla, fortsatte hon.

Aguilera i videon till nya singeln "Not myself tonight".

Aguilera gifte sig med Jordan Bratman för fyra år sedan och i januari för två år sedan födde hon sonen Max. Den 29-åriga sångerskan, som fått stor uppmärksamhet för den sexuellt utmanande videon till nya singeln ”Not Myself Tonight”, tycker att det är viktigt att inte dölja sin sexuella sida för sin son.

– Jag tycker att det är viktigt att han ser att mamma inte skäms över sin sexualitet. Jag menar, han är två år gammal. Vi samlar på konst, det finns många tavlor med nakna kvinnor i vårt hus. Max kommer att växa upp i ett hem där detta är normen… Det är bara konstigt om man skäms över det, sa hon.

Läs även: Christina Aguileras nya page, hit eller miss?

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures Källa: Usmagazine


Annons


TAGGAR
5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar