Annons

Annons

VIDEO: Jennifer Hudson hyllar Whitney Houston
Annons


Jennifer Hudson sjöng för Whitney Houston på BET Honors 2010.

Jennifer Hudson sjöng för Whitney Houston på BET Honors 2010.

Sångerskan Jennifer Hudson kommer att framföra en hyllning till Whitney Houston på Grammy Awards i kväll. Whitney bekräftades död så sent som igår eftermiddag, så galans schema fick skrivas om i sista minuten. Galans producent Ken Erhlich sa tidigare idag:

– Whitney har själv vunnit flera Grammys och uppträtt på galan flera gånger. Vi är väldigt ledsna och vill inte göra något som inte är respektfullt. Jag frågade Jennifer Hudson om hon ville komma och vi pratar just nu om vad hon ska göra. Det kommer inte att bli någon fullskalig hyllning, det är alldeles för tidigt. Vi vill hedra Whitneys minne. Jag kände Whitney väl, hon var en stor artist och visste hur viktigt det är att ge publiken vad den vill ha, så det är vad vi planerar att göra.

Jennifer Hudson fick en Grammy av Whitney Houston 2009.

Jennifer Hudson fick en Grammy av Whitney Houston 2009.

Jennifer Hudson vann själv en Grammy för sitt självbetitlade debutalbum 2009. Grammyn delades ut av ingen mindre än Whitney Houston, och Jennifer sa efteråt att få träffa sin idol nästan överskuggade själva priset. I sitt tacktal sa hon:

– Jag vet inte vad jag ska säga. För det första, jag fick Whitney Houston att dela ut priset till mig. Wow, jag känner så mycket respekt just nu.

Året därpå framförde Jennifer låten ”I Will Always Love You” som en hyllning till Whitney på galan BET Honors. Se ett videoklipp nedan, och ha näsdukarna redo.

Läs även: Stjärnorna sörjer Whitney Houston på Twitter.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar