Annons

Annons

VIDEO: Jennifer Lopez dissar friss
Annons


Jennifer Lopez i reklamen:  "Ever sleek, ever smooth, ever beautiful."

Jennifer Lopez i reklamen: "Ever sleek, ever smooth, ever beautiful."

Häng med bakom kulisserna på Jennifer Lopez reklamfilmsinpelning för L’Oréal Paris nya hårvårdserie EverSleek. Den 41-åriga sångerskan, som nyligen blev utsedd till global ambassadör för märket, säger i en intervju med WWD:

– När man samarbetar med ett märke där man är i fokus är det väldigt viktigt hur man ser ut och hur man mår. Så det jag har på mig, hur mitt hår och smink ser ut och hur jag rör mig i kampanjen säger mycket om produkten och vad det är jag försöker porträttera.

Produkterna är anpassade för frissigt och ostyrigt hår och slätar ut det utan att tynga ner det. Produkterna är dessutom helt veganvänliga och fria från sulfater, silikon och parabener.

Läs även: VIDEO: Bakom kulisserna med Jennifer Lopez och tvillingarna.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar