Annons

Annons

VIDEO: John Mayer kramas med Elmo
Annons


Jennifer Aniston är inte den enda som John Mayer kramas med! Även Elmo från ”Sesame Street” får lite kärlek. John har skrivit på sin blogg:

– Av alla höjdpunkter i min karriär, jag vet inte om det finns någon mer sentimental än när jag gick genom ”Sesame Street”. Ja, det står alltid folk precis under Elmo och hans vänner, som mimar till allt de säger, men på något vis var jag så fylld av förundran att jag inte såg dem. När man får kontakt med de där stora, vackra ögonen smälter man. Man blir fem år gammal igen. Livet är bra.

Klippet är en del av ett specialprogram som heter ”Coming Home: Military Families Cope With Change” och handlar om familjer till män som skadats i krig. Programmet sänds på PBS den 1 april och du kan läsa mer här.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar