Annons

Annons

VIDEO: Lindsay Lohan driver med sig själv!
Annons


Lindsay har spelat in en kontaktannonsvideo.

Lindsay Lohan har några riktigt hårda veckor bakom sig. Nu visar Lindsay att hon har en stor portion självdistans och skämtar om sig själv i en video på FunnyorDie. Lindsay har precis blivit singel och videon är en fejkad kontaktannons från dejtingsajten eHarmony.

– Hej, jag heter Lindsay och jag letar efter kärlek. Jag har nyligen blivit singel.. tror jag.. och jag letar efter någon som jag kan spendera resten av mitt liv med, eller i alla fall resten av min prövotid, säger Lindsay i videon.

Lindsay driver även med sin livsstil och berättar att hon är en arbetsnarkoman, shopaholic och enligt Kalifornisk lag en alkoholist.

Se hela videon här: 

Av: Emilie Hermansson Foto:  All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar