Annons

Annons

VIDEO: Robyn gästspelar i ”Gossip Girl”!
Annons


Svenska Robyn dök upp på "Gossip Girl" på amerikansk TV häromdagen.

Svenska Robyn dök upp på "Gossip Girl" på amerikansk TV häromdagen.

Häromdagen dök ingen mindre än svenska Robyn upp på amerikansk TV i succéserien ”Gossip Girl”! Sångerskan uppträdde på ett födelsedagskalas i serien med en avskalad, akustisk version av  låten ”Hang with me”. Senare i avsnittet spelades också ”Dancing on my own” i en scen mellan Blair (Leighton Meester) och Chuck (Ed Westwick).

I början av hösten berättade Robyn om sin medverkan i serien för MTV:

– Jag gjorde ”Gossip girl” i går, men om jag ska vara ärlig vet jag inte så mycket om serien eftersom jag är svensk. Jag gjorde en scen där jag uppträdde, men jag skulle inte säga att jag skådespelar, snarare reagerar. Jag reagerar på saker runt omkring mig. Jag har inga repliker.

Se avsnittet söndag den 21 november kl. 19.00 i Kanal 5!

Läs även: När är Robyn chicast? Rösta!

Svenska Robyn dök upp på "Gossip Girl" på amerikansk TV häromdagen.

Svenska Robyn dök upp på "Gossip Girl" på amerikansk TV häromdagen.

Av: Malin Ny Foto: Kanal 5


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar