Annons

Annons

VIDEO: Träna som Gwyneth Paltrow
Annons


Tracy Anderson tränar bland andra Gwyneth Paltrow, Madonna och Courtney Cox.

Bli av med gäddhänget med hjälp av Gwyneth Paltrows träningsprogram, utvecklat av den personliga tränaren Tracy Anderson!

– Många av er vet redan att jag använder och älskar ”The Tracy Anderson Method”. Hon har bokstavligen fått min saggiga rumpa i form och jag är för evigt tacksam, säger Gwyneth.

I veckans nyhetsbrev från GOOP bifogar hon en video:

– Den här veckan delar Tracy med sig av en armserie som jag använde mig av varje dag inför ”Iron Man”. Övningarna är enkla att göra hemma, och speciellt bra för gäddhänget. Hon har även gett ut några nya DVD-filmer som jag verkligen kan rekommendera. Jag brukar använda dem på mitt hotellrum när jag är på filminspelning.

Gwyneth Paltrow och minimänniskan Tracy Anderson.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar