Annons

Annons

VIDEO: Victoria Beckham dömer Idoler
Annons


Victoria Beckham under auditionturnén till amerikanska "Idol".

Stilikonen Victoria Beckham, 35, var nyligen gästdomare i amerikanska ”Idol”. Självklart passade hon på att visa upp sin egen design. På frågan hur det kändes att vara en del av en så stor TV-produktion svarade hon:

– Det är en dröm som har besannats. Jag nyper mig själv och frågar om det verkligen är sant.

Victoria försökte att hitta något positivt hos alla deltagare:

– Jag tror på konstruktiv kritik och är en väldigt positiv person, så jag försökte att alltid hitta något bra att fokusera på. Det kunde vara deras sång, deras utseende eller deras stil. Eftersom jag själv har varit artist vet jag hur jobbigt det är att stå där och bli bedömd. Jag ville inte krossa någons drömmar, sa den fd Spice Girls-medlemmen till People efter sin medverkan.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar