Annons

Annons

Viktmobbningen blev för mycket, nu får Katrin Zytomierska kicken
Annons


Efter den massiva kritiken mot Katrin Zytomierska och hennes blogginlägg om SATS senaste reklamkampanj väljer Finest.se nu att säga upp henne. Inlägget, som nu är borttaget, handlade om att Katrin tyckte att tjejen i kampanjen, som tränat på SATS i 13 år, var för tjock. Hon skrev bland annat:

– Vem fan i helvete vill identifiera sig med det här? Vill någon se ut så här?

Alexander Erwik, chefredaktör för Finest.se, säger till Dagens Media:

– Efter den senaste tidens händelseutveckling kring Katrin Zytomierskas uppmärksammade SATS-inlägg väljer vi på finest.se att avsluta samarbetet med Katrin och säga upp hennes avtal som bloggare hos oss. Vi har den senaste veckan försökt ta in den samlade responsen och kommit fram till att detta drabbat oss på ett sådant sätt att det utgör en ohållbar situation. Många av våra kunder och samarbetspartners, om vilka vi självklart värnar, har reagerat starkt.

Blogginlägget har bland annat lett till att Finest förlorat flera annonsörer, vilket gjort att Katrin har full förståelse för Finest beslut.

– Jag tycker att de gör helt rätt. Jag hade gjort precis samma sak själv om jag hade varit Finest. De är ett företag som alla andra och hade varit dumma om de inte gjort så här. Jag träffade dem redan i torsdags och sa att om ni förlorar intäkter på grund av mig så måste ni säga upp samarbetet med en gång. Jag är ju affärskvinna själv, säger hon till Dagens Media.

 Läs även: Ida Warg om Zytomierska: ”Det mest korkade inlägg hon gjort!”

Den aktuella SATS-kampanjen som Katrin Zytomierska kritiserat.

Den aktuella SATS-kampanjen som Katrin Zytomierska kritiserat.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar