Annons

Annons

Vilken förlovningsring passar dig bäst?

kim kardashian

Kim Kardashian är nog mest lik typ nummer ett.

Förlovningsringen ska symbolisera ett kärleksband du och din partner har till varandra – och självklart vill man att det ska vara ett fantastiskt snyggt band. Vilken typ av förlovningsring passar dig bäst?

Annons

1. En stor diamant.
Vill du ha en riktigt storslagen sten på fingret? Är det kanske viktigt för dig att följa den amerikanska traditionen att en förlovningsring ska kosta tre månadslöner? Då är den här glammiga typen av ring perfekt för dig.

diamant

Dani Dos, 104 165 kr

Gilla CHIC på Facebook

2. Slät med små stenar.
Är din stil minimalistisk med raka snitt och en förkärlek för skandinavisk design? Då kan en enkel, men lyxig, variant av förlovningsring var något för dig.

Efva Attling

Efva Attling, 16 000 kr

3. Ringen med ”det lilla extra”.
Du gillar att leka med accessoarer och är modig när det kommer till att testa nya trender. En förlovningsring med ”det lilla extra” är ett måste för dig!

Albrekts


Albrekts Guld, ca 12 000 kr

4. Glitter, glitter, glitter.
Du gillar glamour och din favoritfilm är Breakfast at Tiffany’s. En ring som fullkomligt dryper av diamanter och glitter skulle passa perfekt för dig.

Albrekts förlovningsring

Albrekts Guld, 15 999 kr

5. Klassiskern.
Den släta ringen i vitt guld med en mindre diamant är lika klassisk som du är. Du är säker på din känsla för stil och är allt annat än over the top när det kommer till mode.

Hallbergs


Hallbergs Guld, 7998 kr

6. Budskapsring.
Du klär dina vardagsrumsväggar med eftertänksamma citat och gillar när det syns varifrån dina, lite dyrare kläder kommer ifrån. En ring ingraverat med några väl valda ord är perfekt för dig!

efva attling förlovningsring

Efva Attling, 20 000 kr

7. Ring med färgade diamanter.
Du är vågad men försiktig, gillar jeans tillsammans med paljetter och tänker ”less is more” – men ändå inte. Du kan inte tänka dig att planera giftermål utan en färgglad ring på fingret.

lila

Hallbergs Guld, 6995 kr

8. Sagan om ringen-ringen.
Sysslar du med rollspel och gillar att gå klädd i mossgrön mantel? Eller kanske bara fantasyfilmer är det bästa du vet? Då är den här ringen helt i din smak.

LOTR förlovningsring


Lord of the Rings Jewelry, 5120 kr

9. Tunn och slät.
Basplagg är din melodi. Du tar inte ut svängarna med kläder i regnbågens alla färger utan gillar en garderob där allt går att kombinera. Den här enkla varianten passar perfekt.

guldfynd förlovningsring

Guldfynd, ca 2300 kr

Läs även:
14 glittriga klänningar till nyår
Asos släpper brudkollektion – kolla in alla billiga bröllopsklänningar
Lars Wallin blir gästdesigner för Flattered

Av: Johanna Karlsson
Foto: All Over Press

Annons
Annons

Annons

Laddar