Annons

Annons

Vinn biljetter till Medium Rare på Pontus by the Sea
Annons


Vinn biljetter till Medium Rare på Pontus by the Sea!

Vinn biljetter till Medium Rare på Pontus by the Sea!

Ta chansen att vinna biljetter till en oförglömlig kväll för dig och en vän!

Efter två års saknad är det äntligen dags för den brittiska varietégruppen Medium Rare att än en gång inta Pontus by the Sea. Mellan den 27 januari och 5 februari kommer vinter-Stockholm att förgyllas med en burleskshow av sällan skådat slag. Showen ackompanjeras av två olika menyer med älskade klassiker som får smaklökarna att rodna.

Vi drar två vinnare som får ta med varsin vän och se föreställningen och äta middag den 3:e februari. Värde: 895 kr/person.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fylla i formuläret nedan och svara på frågan:

Vad heter Pontus by the Seas grundare?

Tävlingen är avslutad!
Rätt svar: Pontus Frithiof

Medium Rare är en brittisk varietégrupp som reser jorden runt för att hitta de mest talangfulla, exotiska, udda och humoristiska artisterna i världen och har kommit att bli en sann pionjär inom modern brittisk burlesk. Tidigare år på Pontus by the Sea har showen bland annat bjudit på erotiska kupletter, sjungande gentlemen, lättklädda damer och cowboys i drag. Vad Medium Rare kokat ihop denna gång blir en överraskning men Mat Whitley, konferencier och impressario för Medium Rare ger oss en försmak:

– Vi är exalterade över att återvända till Stockholm med en galen, överraskande och dekadent show. Den här gången har vi med oss både gamla favoriter och nya nummer som enligt varieténs alla regler är kryddade med humor, naket och brittisk elegans.

Vinn biljetter till Medium Rare på Pontus by the Sea!


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar