Annons

Annons

Vinn biobiljetter till ”I’m Still Here”
Annons


joaquin-phoenix-still-here

Ta chansen att vinna biobiljetter till den omtalade filmen ”I’m Still Here” med Joaquin Phoenix i huvudrollen! Dokumentär eller inte, det är frågan. Filmbolaget presenterar filmen så här:

”Regidebuten från den Oscarsnominerade skådespelaren Casey Affleck är ett träffsäkert porträtt av ett tumultartat år i den internationellt erkände skådespelaren Joaquin Phoenix liv. Filmen följer den tvåfaldigt Oscarsnominerade aktören när han 2008 proklamerar att han drar sig tillbaka från sin framgångsrika skådespelarkarriär för att istället satsa på hip hop. Ibland rolig, ibland chockerande, men alltid intressant, är filmen en skildring av en artist som står vid en livsavgörande korsning. Genom att trotsa förväntningarna lyckas filmen utforska vad mod och kreativitet innebär, och vad ett liv framför kameran kan göra med en människa. ”I’m Still Here” visades på både Venedigs och Torontos Filmfestival 2010.”

Joaquin Phoenix och Casey Affleck i mars 2009.

Filmen har svensk premiär den 3 december 2010. OBS! Den kommer endast att visas i Stockholm (Bio Rio), Göteborg (Roy), Malmö (Spegeln) och Lund (Kino).

CHIC har fått 10×2 biljetter att lotta ut. Allt du behöver göra för att vara med att tävla är att fylla i formuläret nedan och svara på frågan:

Vad heter Casey Afflecks kända storebror?

Senast den 28 november vill vi ha ditt svar!

Lucka 2 - Didriksons

Tävlingsjury är CHICs redaktion. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.
    Läs vår integritetspolicy här
    Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar