Annons

Annons

Vinn filmen ”Eat Pray Love” och boken ”I nöd och lust”
Annons


Vinn filmen "Eat Pray Love" med Julia Roberts och boken "I nöd och lust"!

Vinn filmen "Eat Pray Love" med Julia Roberts och boken "I nöd och lust"!

Ta chansen att vinna den hyllade filmen ”Eat Pray Love” (”Kärleken, lyckan och meningen med livet”) med Julia Roberts i huvudrollen, samt boken ”I nöd och lust” av Elizabeth Gilbert.

Filmen ”Eat Pray Love” är baserad på Elizabeth Gilberts storsäljande och verklighetsbaserade bok med samma namn och handlar om en lyckligt gift kvinna som är kämpar för att bli gravid tillsammans med sin man, men som kommer fram till att livet måste gå en annan väg. Efter en smärtsam skilsmässa reser hon iväg på en jorden-runt-resa för att upptäcka sig själv, men hon återupptäcker även kärleken på nytt.

Julia Roberts och Javier Bardem i "Eat Pray Love".

Boken ”I nöd och lust” tar vid där ”Eat Pray Love” slutade. Elizabeth har blivit förälskad i Felipe, en man född i Brasilien med australiensiskt medborgarskap. De har lovat varandra evig trohet, men eftersom båda har genomlidit tidigare fruktansvärda skilsmässor har de svurit att aldrig under några som helst omständigheter gifta sig igen. När Felipe stoppas vid gränsen till USA ges de dock ett ultimatum – gift er annars kommer Felipe aldrig mer in i landet. Nu när de är mer eller mindre tvingade till äktenskap angriper Elizabeth sina rädslor genom att gräva djupt i ämnet genom historisk research, intervjuer och personliga reflektioner. Allt för att bättre förstå vad den här uråldriga institutionen verkligen står för.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fylla i formuläret nedan och svara på frågan:

Vem spelar rollen som Felipe i filmen ”Eat Pray Love”?

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras inom kort.
Rätt svar: Javier Bardem.

”Eat Pray Love” släpps på DVD och Blu-ray den 9 februari.
Tävlingen arrangeras i samarbete med Sony Pictures Home Entertainment.

Vinn filmen "Eat Pray Love" på Blu-ray eller DVD!

Vinn filmen "Eat Pray Love" på Blu-ray eller DVD!


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar