Annons

Annons

Vinn trendig DraMatenvagn!
Annons


Dramatenvagnar från Urbanista.

Den klassiska ”Dramatenvagnen” har funnits på marknaden en längre tid och kanske främst använts av äldre kvinnor till att just dra maten. På senare tid har dock intresset att använda den praktiska vagnen ökat även bland yngre, något företaget Urbanista tagit fasta på när de tillsammans med duktiga designers tagit fram såväl snygga som funktionella vagnar.

– Vi på Urbanista uppmanar stadsinnevånarna att låta bilen stå, strunta i bussen om det går att gå. Packa träningskläder och det du behöver till arbetet i en och samma väska utan att bryta ryggen. Dra din väska när du ska på weekendutflykter eller picknick. Gör ditt liv mer praktiskt, säger Johan Wahlbäck, grundare av Urbanista.

Urbanistas DraMatenvagn kommer i två modeller, som båda klarar av en packvikt på 40 kilo:

  • New York (55 liter), 995 kr.
  • Stockholm (38 liter), 695 kr.

Vagnarna har reglerbara handtag, rejäla hjul och flera praktiska fack. De är hopvikbara för praktisk förvaring, och väskan är avtagbar och lätt att rengöra eller byta ut. En separat väska kostar från 349 kr.

CHIC ger dig nu chansen att vinna en rosa New York-vagn!

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fylla i formuläret nedan, motivera med max 25 ord varför just du ska vinna samt svara rätt på frågan:

I vilket material är väskan tillverkad?

Tävlingen är avslutad! Vinnaren hittar du här.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


Annons

Laddar