Annons

Annons

Vinnarna av biljetter till CHICs 1-årsfest
Annons


Chic bjuder på 1-årsfest!

Nu på tisdag den 16 juni fyller CHIC 1 år och firar detta firar vi med en storslagen fest på Undici i Stockholm. Vi bjuder på chica sommardrinkar, mousserande dryck och cupcakes och CHICs stjärnbloggerska Charlotte Perrelli står på scen.

Under kvällen delas priser ut till:

  • Årets chicaste celebritet
  • Årets chicaste fashionista
  • Årets chicaste karriärista

Här på chic.se har vi lottat ut tre stycken biljetter för två personer inkl. hotellövernattning. De lyckliga vinnarna och deras motiveringar kommer här:

Malin Ekedahl, 36, Linköping

– För mig är CHIC en minibibel för oss småbarnsmammor som inte alltid har tiden att hänga med. Jag har inte tid att läsa de tjocka modemagasinen och då är CHIC perfekt! Den är snygg, chic, modern och lagom tjock. En tidning i tiden helt enkelt. Jag vill ge min bästa vän en present, hon ger mig så mycket fint, och jag kan sällan ge något tillbaka. Skulle jag och hon få ett dygn i Stockholm tillsammans, då har jag nästan en upp…

Sandra Flood, 19, Norberg

– I CHIC får man alltid reda på det bästa inom mode och skönhet. En bra tidning med bra pris som man faller lätt för. Att bli bjuden på en sådan fest vore helt oförglömligt och hysteriskt kul! Känns som att det är helt omöjligt att vinna, men för mig som läst mode och design på gymnasiet vore det helt fantastiskt att få vinna biljetter!

Therese Persson, 34, Stora Höga

– Vill börja med att säga att ni har en väldigt bra hemsida där man kan hitta allt under ett och samma tak. Vill man få tips om kläder och annat som har med mode att göra så är ni bara BÄST! Hade blivit jätteglad om man hade vunnit, inte ofta man är i huvudstaden Stockholm!

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar