Annons

Annons

Så får du en vintage Chanel-väska inom 72 timmar

Efterfrågan på lyxiga handväskor från Hermès och Chanel är stor. Därför finns det en ny tjänst som utlovar dig en väska inom 72 timmar.

Att stora modehus som Hermès och Chanel har långa väntelistor på moderna klassiker som Hermès Birkin och Chanel 2.55 är ett faktum som ofta uppmärksammas. Vissa kändisar kan få smyga sig före i kön, men annars är det bara att hoppas på tur, eftersom väskorna finns inne i butik med jämna mellanrum, eller börja vänta.

Annons
hermes birkin second hand

Att köpa en Hermès Birkin second hand är lättare sagt än gjort.

Men att köpa en väska vintage är inte heller en enkel match, eftersom många även där har långa väntelistor på rariteterna. Därför har amerikanska sajten second hand-sajten Baghunter startat en conciergetjänst, Bag Concierge, som ska underlätta för dig som vill köpa en lyxväska. På deras sajt kan du fylla i vilken specifik Hermès- eller Chanel-väska du söker, med kritierier som färg, material, storlek och detaljer.

Relaterat: Så mycket har Chanel-väskan ökat i pris på 50 år

Från och med att du har betalt summan för tjänsten på cirka 900 kronor utlovar Baghunter att du har väskan i din hand inom 72 timmar. Deras service går nämligen ut på att lokalisera vart väskan går att köpa vintage, och se till att du får den så snabbt som möjligt.

chanel väska second hand

Att fynda en Chanel-väska second hand ska bli enklare, med sajtens hjälp.

”Vårt nätverk av trovärdiga andrahandsförsäljare har vuxit till den gräns att vi vågar utlova att vi kan hitta vilken handväska som helst, oavsett hur ovanlig, exklusiv eller otillgänglig den är i butik”, förklarar företagets vd Evelyn Fox i ett uttalande.

Experten: ”Därför är det smart att köpa en Chanel-väska i år”

Baghunter har funnits på nätet sen 2014 och har snabbt blivit störst i sitt slag. Deras affärsidé går ut på att sälja lyxväskor second hand och att kunna garantera 100 procent äkthet.

Läs även:
Så lyckas du köpa en Hermès Birkin-väska
Så mycket kostar designerväskorna i butik
Därför bör du investera i en designerväska under 2016

Foto: IBL

Annons
Annons

AnnonsLaddar