Annons

Annons

Visa oss ditt leende och vinn en träff med Shakira i Barcelona!
Tävlingen är ett annonssamarbete med Oral-B.

Tävlingen är ett annonssamarbete med Oral-B.

Musikikonen Shakira är i hög grad en tredimensionell kvinna och således ambassadör för Oral-B 3D White Luxe Pearl Shine. Oavsett om hon är artist på scen, arbetar med sin globala välgörenhet eller i rollen som kärleksfull mor och fru – hennes glänsande leende är hennes varumärke och inspirerar kvinnor världen över.

3D White LUXE Pearl Shine är en produkt som lever upp till sitt löfte när det kommer till ett strålande vackert leende. Tandkrämen innehåller en kombination av ingredienser och innovativ whitening-teknik som utformats för att ta bort upp till 90 % av ytliga missfärgningar och därmed får fram tändernas naturliga vita färg. Tänderna omges av en skyddande sköld som förhindrar uppkomsten av nya fläckar.

Nu har du möjlighet att glänsa genom att vinna en plats på ett exklusivt event i Barcelona tillsammans med Shakira och Oral-B 3D White-teamet.

Shakiras leende är en del av hennes image.

Shakiras leende är en del av hennes image.

Oral-B D White Luxe Pearl Shine.

Oral-B D White Luxe Pearl Shine.

Pärlvita tänder på bara en vecka – låter det inte fantastiskt? Detta är vad tandkrämen 3D White Luxe Pearl Shine har att erbjuda.

Le och vinn:
Den 9 maj kan du tillsammans med en vän få möjligheten att uppleva ett exklusivt event med Shakira, inklusive möjlighet att äta frukost med henne och lära dig mer om hennes roll som ambassadör för Oral-B 3D White. Under eventet kommer experter från 3D White-teamet att vara på plats för att dela med sig av sina bästa tips och råd om hur du också kan se, känna och göra ditt bästa, inspirerat av den ultimata tredimensionella kvinnan.

För att vinna det här exklusiva erbjudandet behöver du endast skicka oss ett foto på ditt vackra leende och skriva 50 ord som beskriver hur ditt leende hjälper dig att interagera med omgivningen på ett mer självsäkert sätt. E-postadress: vinn@chic.aller.se

I priset ingår förutom eventdagen med Shakira flyg tur och retur till Barcelona fredag 8 maj – lördag 9 maj samt en övernattning på ett exklusivt femstjärnigt hotell på hemlig adress.

Deltagarvillkor:
Tävlingen avslutas den 15 april 2015. För att delta i tävlingen måste du vara svensk medborgare och 18 år eller äldre vid tidpunkten för resan. Priset kan ej överlåtas till en annan person. Endast ett bidrag per person. Priset kan ej bytas ut mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta accepterar du villkoren.

Shakira i vit klänning och vitt leende.

Shakira i vit klänning och vitt leende.


Annons


TAGGAR
5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar