Annons

Annons

Visste du det här om Maria Montazami?
Annons


Maria är bra på att laga mat.

Maria är bra på att laga mat.

CHIC ringde upp Hollywoodfrun Maria Montazami, 44, för en pratstund om matlagning och deppiga dagar.

Vad har du för tips till unga tjejer som vill klara sig i Hollywood?
– Testa att plugga en termin, bo på skolan och ha roommates och så får du se om du tycker om USA. Det går inte att komma hit och tro att man ska hitta någon rik man, det fungerar inte så. Kom hit en sommar och plugga eller jobba som au pair, det tror jag är det bästa sättet att se om USA passar, för det är inget för alla.

Vad ger du för råd till dina barn?
–  Att de ska sätta utbildningen först, det är det absolut viktigaste. Sedan har jag lärt dem min moral, hur man ska bete sig och att de ska tänka på andra människor och jag tycker de följer det ganska bra.

Har du någon talang?
– Jag är jätteduktig på att lägga upp maten så att det ser riktigt smaskigt ut. Jag dekorerar när jag lägger upp maten, jag dekorerar nästan allt jag gör. I vår trädgård har vi ett citronträd och ett limeträd. Det är jättegott att ha lime på kycklingen i tacos. Sedan lägger jag limeskivor eller persilja eller lite skivade tomater runt, för att gör det extra fint.

Vad gör du för att bli glad en deppig dag?
– Ofast har jag inte tid att känna mig nere. Jag är generellt en ganska glad person. Om det är något som irriterar mig så säger jag till mig själv ”get over it, move on”. Det hade kunnat vara värre. Smågrejer som jag brydde mig om när jag var ung bryr jag mig inte om längre. Oftast är jag faktiskt väldigt glad.

Finns det inget som gör dig arg?
– Om jag skulle bli sur så är det när andra människor är gamiga. Jag blev jättesur på Pamela häromdagen när vi var ute och åt med några grannar. Då tog hon en bit sushi utan att tänka på oss andra. Hon var ganska snabb att ta den där sista biten och sådant irriterar mig men det går över fort. Jag är inte mycket för folk som roffar åt sig och inte tänker på andra. Jag tycker om att göra andra glada.

  Läs även: Maria Montazami: ”Så stylar jag mitt hår”

  Maria Montazami med maken Kamran.

  Maria Montazami med maken Kamran.

  Av: Emilie Cederquist Foto: Marias privata


  Annons


  TAGGAR
  4 kommentarer | Translate


  Annons  Laddar