Annons

Annons

Vogue kritiseras efter omslaget med Victoria Beckham





Victoria Beckham pryder det kommande omslaget av kinesiska Vogue och i numret, som kommer ut i maj, finns det även en svartvit fotoserie av henne. På en av bilderna verkar dock en del av Victorias ben ha försvunnit och nu kritiseras tidningen för att ha gjort en miss under retuscheringen.

Victoria Beckham, 41, fotograferades nyligen för kinesiska Vogue och på bilderna ser hon definitivt mer avslappnad ut än vad hon brukar göra. Med håret utsläppt bjuder hon på roliga poser och visar upp en mer skojfrisk sida av sig själv, men som väntat så bjuder hon inte på några leenden.

Annons

Designern lade upp en mashup av bilderna på sin Instagram och reaktionerna lät inte vänta på sig. På en av bilderna har nämligen en bit av hennes lår försvunnit och nu undrar alla om det är en grov miss i Photoshop, eller om det faktiskt bara är en synvilla?

victoria beckham vogue

Nu undrar Internet vad som har hänt med Victoria Beckhams ben.

En möjlig förklaring till missen kan nämligen vara att Victorias vita skjorta fick benet att smälta in i bakgrunden. Om så är fallet hade dock varit enkelt för Vogue att fixa till det i efterhand.

Se bilderna från plåtningen i bildspelet här nedanför:

5
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs även:
Photoshoppade Gigi Hadid får modevärlden att rasa
Video: Avancerad retuschering på 90 sekunder
Victoria Beckham ger bort dotterns designerkläder

Foto: All Over Press/Instagram

Annons
Annons

Annons



Laddar