Annons

Annons

We will always love you, Whitney Houston
Annons


Whitney Houston på Clive David förfest till Grammy Awards 2011.

Whitney Houston på Clive David förfest till Grammy Awards 2011.

Whitney Houston är död. Den flerfaldigt prisbelönade sångerskan blev bara 48 år. Hon hittades livlös på sitt hotellrum i Beverly Hills igår (lördag) eftermiddag. Hon hade checkat in på hotellet Beverly Hilton dagen innan för att närvara på musikproducenten och vännen Clive Davis förfest till Grammy Awards.

Dödsoraken är fortfarande okänd, men det är ingen hemlighet att Whitney har flera år av tungt drogmissbruk bakom sig. Så sent som i maj förra året lade både hon och dottern Bobbi Kristina, 18, som hon hade med exmaken Bobby Brown, in sig för avvänjning tillsammans, och den 2 februari i år kollapsade hon utanför en läkarklinik i Beverly Hills.

Whitney har själv berättat att hennes missbruk tog fart efter skådespelardebuten i filmen ”Bodyguard”, 1992, där låten ”I Will Always Love You” (som ursprungligen är skriven av Dolly Parton) blev en stor hit.

Whitney är en av våra största sångerskor någonsin och har sålt över 200 miljoner skivor. Hon har bland annat vunnit sex Grammys och två Emmys. Kanske blev framgången för mycket för henne.

Läs även: Stjärnorna sörjer Whitney Houston på Twitter
VIDEO: Jennifer Hudson hyllar Whitney Houston

Whitney Houston med dottern Bobbi Kristina.

Whitney Houston med dottern Bobbi Kristina.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar