Annons

Annons

Whitney Port till CHIC: ”Jag går på manikyr varje vecka”
Annons


whitneyp

CHIC träffade Whitney Port.

När Hollywood-baserade designer Whitney Port var på snabbvisit i Göteborg var CHIC på plats och träffade henne.

Ålder: 27 år.
Familj: Mamma, pappa, fyra syskon och nya pojkvännen, ”The City”-producenten Tim Rosenman.
Bor: Los Angeles, USA.
Aktuell: med sin andra gästkollektion för BikBok och egna klädlinjen Whitney Eve.

Vem drömmer du om att klä?
– Min största önskan är alltid att vanliga tjejer ska bära mina kläder. Det är roligt när kändisar bär dem men det coolaste är när någon bestämmer sig för att faktiskt köpa ett av mina plagg. Att hon uppskattar kläderna och känner att de passar hennes stil. Det är de tjejerna jag designar för!

Vilket är ditt skämsnöje?
– Manikyr och pedikyr. Jag brukar faktiskt göra det en gång i veckan! Just nu ser mina naglar hemska ut och det gillar jag inte.

lauren

Whitney med Lauren Conrad.

Saknar du dina TV-serier ”The Hills” och ”The City”?
– Inte direkt. I början var det lite bitterljuvt eftersom jag ville fortsätta visa utvecklingen av min klädlinje. Det var en rolig erfarenhet men att inte ha kameror som filmar allt jag gör är väldigt uppfriskande.

Umgås du med några andra från serierna idag?
– Jag och Kelly Cutrone jobbar mycket tillsammans och jag har fortfarande kontakt med Roxy Olin. Och jag träffar på Lauren Conrad då och då eftersom vi båda bor i LA. Men vi har inte så mycket kontakt, vi har båda väldigt mycket att göra.

Vad ser du själv på TV?
– Inte så mycket men så fort jag är hemma sätter jag på ”Revenge”. Sedan gillar jag tävlingsprogram som ”Top Chef” och ”American Idol”. Jag brukar se de programmen när jag är hemma hos mina föräldrar.

whitneyport

CHICs reporter Emilie med Whitney i Göteborg.

Vad är det konstigaste du har hört om dig själv?
– Det var en gång när jag hade varit på en fest i The Hamptons. Efteråt kom det rapporter om att jag hade tvingat någon att köra mig till en bensinstation klockan fyra på morgonen och krävt en massa mat och snacks. Det var helt bisarrt och verkligen inte sant. Varför skulle jag kräva det?

Vilket är ditt pinsammaste ögonblick?
– När jag ramlade i direktsändning på ”Good Morning America” iklädd Hilary Swanks Oscarklänning. Det är fortfarande mitt livs pinsammaste ögonblick. Jag var helt förtvivlad då men jag har kommit över det nu. Det hade kunnat hända vem som helst egentligen.

Hur skulle dina vänner beskriva dig?
– Jag vet inte om jag har varit en så bra vän på sistone, jag har varit bortrest mycket. Men i vanliga fall skulle de beskriva mig som en bra lyssnare – någon som de kan öppna upp sig för och vara sig själva med. Och någon som de kan ha en väldigt rolig kväll ute med!

Läs mer om Whitney i CHIC nr 12, i butik 31 maj – 13 juni

Whitney Port pryder omslaget av CHIC nr 12-2012.

Whitney Port pryder omslaget av CHIC nr 12-2012.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar