Annons

Annons

Whitney Port till CHIC: ”Så håller jag mig i form”
Annons


whitneyport

Whitney Port avslöjar för CHIC hur hon håller sig i form.

När CHIC träffade Whitney Port avslöjade hon hur hon gör för att hålla sig i form och hålla motivationen uppe.

Hur håller du dig i form?
– Det gör jag inte! Jag har bokstavligt talat inte varit på gymmet på över en månad. Men jag försöker göra mitt bästa. Jag är inte en diet-person och fokuserar inte så mycket på det. Men jag tror att hälsa mer är ett sinnestillstånd – att kunna säga nej till vissa saker. Jag försöker äta med måtta och bara ta lite av onyttiga saker.

Hur tränar du?
– När jag är hemma går jag till gymmet men jag har ingen favoritträning. Min träningsrutin är rätt enkel. Jag sätter på hög musik och hoppar upp på crosstrainern. Sedan lyfter jag lite vikter och gör sit-ups. Men om jag hade mer tid till träning skulle jag helst vilja gå på dansklasser – jag älskar att dansa!

Hur håller du motivationen uppe?
– Min motivation kommer inifrån. Jag säger till mig själv att jag kommer må bättre efteråt. Du ångar aldrig att du gick till gymmet – det är sällan du tänker ”åh nej, jag önskar att jag inte hade gått dit”. Träning är viktigt för det ger dig mycket energi också.

Av: Emilie Cederquist Foto: Stella Pictures, Whitney Port


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar