Annons

Annons

Zac Efron älskar svenska tjejer
Annons


Zac Efron på premiären av "Charles St. Cloud" i Madrid den 13 september.

Zac Efron på premiären av "Charles St. Cloud" i Madrid den 13 september.

Skådespelaren Zac Efron, 22, har varit tillsammans med sin motspelerska Vanessa Hudgens, 21, från ”High School Musical” i fem år, men berättar för tidningen LOOK att han är väldigt förtjust i svenska tjejer:

– Jag älskar mörka tjejer, men när var i Sverige såg jag de vackraste naturliga blondinerna jag någonsin har sett.

Zac och Venessa besökte Sverige i september 2008, inför premiären av ”High School Musical 3”.

Zac Efron och Vanessa Hudgens i Stockholm i september 2008.

Zac Efron och Vanessa Hudgens i Stockholm i september 2008.

Zac avslöjar även att han var mer eller mindre besatt av den betydligt äldre modellen Tyra Banks, 36, när han var tonåring;

– När jag var yngre hade jag en poster på Tyra Banks i taket ovanför min säng som jag kunde ligga i timmar och titta på. Hon var med i min mammas Victoria’s Secret-kataloger, och jag tyckte att hon var vackrast i hela världen.

Läs även: Martin Stenmarck: ”De är Sveriges fem snyggaste tjejer!”

Tyra Banks på catwalken för Victoria's Secret 2003.

Tyra Banks på catwalken för Victoria's Secret 2003.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar