Annons

Annons

Zara Larsson: ”Jag har över 100 par skor”




Annons


Zara Larsson älskar skor!

Zara Larsson älskar skor!

Zara Larsson är en stor stilförebild för många och hennes flickrum är fyllt till bredden med kläder och skor. CHIC ställde några snabba frågor till den 17-åriga sångerskan.

Hur ser det ut i din garderob?
– Jag har ett ganska litet rum så det som får plats är min säng och min garderob. Jag har jävligt bra ordning i min garderob måste jag säga sen kläderna som ligger utanför det är en annan sak… Jag har säkert 100 par skor eller mer. En av mina garderober är bara till för skor. Men jag är ju sponsrad av Nike så många har ju varit gratis.

Zara Larsson är sponsrad av Nike.

Zara Larsson är sponsrad av Nike.

Vem är Sveriges snyggast klädda kvinna?
Angelica Blick är definitivt en favorit. Hon är skitcool men kan också vara snygg och gullig.

Vad skulle du aldrig sätta på dig?
– Jag tror faktiskt inte det finns något som jag aldrig skulle sätta på mig. Jag är väldigt öppen för allt möjligt.

Följer du trender?
– Kanske omedvetet. Jag kommer ihåg när alla gick runt med Hunter-gummistövlar. Jag var typ chockad över hur fult jag tyckte det var men sen slutade det med att jag ägde fyra par själv som jag runt med fast det inte ens regnade…

Läs även:
9 citat från Zara Larsson som gör att vi älskar henne
Zara Larsson: ”Ibland vill jag gå ut bara för att visa folk hur snygg jag är”
Charlotta Flinkenberg: ”Så förvarar jag mina 200 par skor”

Zara Larsson i gula skor på Sveriges nationaldag.

Zara Larsson i gula skor på Sveriges nationaldag.

Av: Caroline Snabb Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


Annons



Laddar