Annons

Annons

Zlatan lanserar ny parfym för kvinnor

Efter sin tidigare succé släpper Zlatan ytterligare en parfym - men nu blir det fokus på doft för kvinnor. "Så här vill jag att en kvinna ska dofta", säger Zlatan.

Förra året släppte fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimović sin första parfym Zlatan. Doften, som lanserades som en unisexparfym, blev snabbt en succé i Sverige på dofttoppen och nu kommer uppföljaren.

Den 25 maj släpper Zlatan sin andra doftserie för både män och kvinnor som är framtagen i samarbete med framstående parfymören Olivier Pescheux. Damparfymen, Suprême Pour Femme, beskrivs som en feminint fruktig doft med bergamott, grön mandarin och vårpion i en balanserad blandning.

Annons

– Så här vill jag att en kvinna ska dofta. Det har varit viktigt för mig att känslan skulle bli helt rätt. Suprême är en doft som gör intryck och som man minns. Det gillar jag, förklarar Zlatan om sin nya parfym.

zlatan parfym kvinnor

Zlatan har själv varit med i hela den kreativa processen för att ta fram sin parfym.

– Suprême är den lediga Zlatan. En avslappnad person som kan njuta lite mer av att göra ingenting. Det är doften av livet och friheten utanför fotbollsplanen, säger Zlatan själv när han ska beskriva känslan i Suprême.

– Jag gillar och respekterar människor som är riktigt bra på något, oavsett vad det är. Olivier är en skicklig hantverkare och en stjärna på sitt område. Jag litar också på min egen instinkt och smak. Min personlighet finns i varje droppe, säger Zlatan i ett pressmeddelande. Zlatan har själv varit med i hela den kreativa processen, från inspirationsmöte till färdig produkt.

Doftserien består av två parfymer som kostar från 529 kronor och uppåt och kommer att säljas på bland annat Åhléns.

Läs även:
Vårens parfymer 2016 – så doftar de
Calvin Klein släpper könsneutral doft
Så får du parfymen att dofta hela dagen

Foto: Francois Villevieille: un_elephant_en_photo_

Annons
Annons

AnnonsLaddar