Annons

Annons

Zooey Deschanel: ”Jag är inte Katy Perry!”
Annons


Katy Perry och Zooey Deschanel. Ser du skillnad på dem?

Zooey Deschanel är trött på att folk blandar ihop henne med Katy Perry, berättar hon för MTV:

– Det är lite irriterande, om jag ska vara ärlig! Det enda vi har gemensamt är att vi är lite lika. Jag har träffat henne och hon är trevlig. Jag är glad att hon är tillräckligt känd nu för att inte bli bli misstagen att vara jag när hon går ut.

Hon fortsätter:

– Jag har fått höra ”Jag hörde att du var ute och drack whisky”, när jag varit hemma och tittat på teve. Vi lever väldigt olika liv. Det är lite märkligt att bli associerad med någon som lever ett så annorlunda liv än mig.

Tjejernas ”trilling” hittar du här!

Katy Perry och Zooey Deschanel. Lika som bär!

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar